Midden Bedrijf Controlling

Persoonsgegevens:

Naam: Hans Stolte
Achtergrond :Hoofdadministratie/Controller
Op diverse niveaus gewerkt :van Assistent controller t/m Controller. Veelvuldig projectmatig diverse veranderingstrajecten vormgegeven. Door veel overuren te investeren de nodige veranderingtrajecten en projecten succesvol afgerond.
Dit is eigenlijk ook de basis van mijn ondernemingsidee. Huur mij in voor deze piekmomenten en hou de focus op de dagelijkse uitdagingen.

Brugfunktie

Hulp bieden om te komen tot efficiente processen zodat de ondersteunde processen ondersteunend zijn en niet belemmerd (of een te grote kostenpost). 50 facturen per week of 500 vraagt om een andere manier van werken. Bij 500 facturen wordt een gestructureerde werkwijze en onderlinge afstemming belangrijker en daarbij wordt ook ICT essentieler.
Dit geld ook voor bijv. debiteurbeheer wanneer dit meer dan 30 uur per week vereist dan is een uitdraai van openstaande klanten en een aanmaning onvoldoende. Een credit control module biedt misschien een uitkomst ook natuurlijk afhankelijk hoe het debiteurbeheer en dus ook het klantcontact is vormgegeven. Ik heb voor u de ideale tussen oplossing :123Credit_Management

Sterke kanten:

Goed in het realiseren van de vertaalslag van een operationeel/administratief probleem naar een ict oplossing.Hiervan is applicatie 123Credit_Management bij uistek een voorbeeld van.

Startpunt is altijd :bestaande inzichten, kennis en ideeen van de werkvloer.

LogoMBC

Midden Bedrijf Controlling
Heemskerk/Amsterdam
Tel:06-13640082 info@MBControl.nl

© www.mijn-eigen-website.nl (design)